Співробітники ДП «Фармакопейний центр» у складі делегації Національного фармацевтичного університету взяли участь у ІХ міжнародній фармацевтичній конференції «Наука і практика 2018» (м. Каунас, Литва, 7.11.2018 – 11.11.2018 р.).

К.ф.н. Котова Еліна Едуардівна та старший лаборант, студент 4 курсу НФаУ, Котов Семен Андрійович презентували результати своїх наукових досліджень та обговорили перспективи спільних наукових проектів з прибалтійськими науковцями.

На постерній сесії була представлена доповідь: «Development of the  procedure for identification of elecampane sesquiterpene lactones by TLC method» (Kotov S., Gontova T., Kotova E.).

Делегація взяла участь у роботі спільного круглого столу з науковцями Литовського університету наук про здоров’я та у цільових групах за напрямками наукових інтересів, де було обговорено перспективи проведення спільних наукових проектів та досліджень.

Фото 1. – візит делегації до університету Вітовта Великого; фото 2 – представники делегації та співробітники Литовського університету наук про здоров’я за круглим столом; фото 3 –усна доповідь Котова С., фото 4 –– професор кафедри ботаніки НФаУ Гонтова Т. М., зав. сектором Котова Е. Е. разом з аспірантами Гордєй К., Яременко М., Колісник Т. та студентом Котовим С.